Архив электронных ресурсов
[Зарегистрироваться]
 

eKhNUIR >
Факультет геології, географіії, рекреації і туризму >
Наукові роботи студентів та аспірантів. Геолого-географічний факультет >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/8762

Название: Особливості виробництва продукції тваринництва фермерськими господарствами Харківської області
Авторы: Ліхван, В.Ф.
Ключевые слова: тваринництво
фермерські господарства
структура виробництва
Дата публикации: 2012
Издатель: ХНУ імені В.Н. Каразіна, геолого-географічний факультет
Библиографическое описание: Збірник наукових праць «Вісник Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна: Геологія – Географія – Екологія». – Випуск № 1033. – Харків: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, 2012. – с. 206 - 210
Серия/Номер: УДК;911.3
Реферат: У статті розкрито просторово-часові особливості виробництва продукції тваринництва на території Харківської області. Досліджено структуру та роль тваринництва в фермерських господарствах регіону, дана характеристика динаміці розвитку тваринництва за останні два десятиліття, а також проаналізовано чисельність поголів’я худоби та птиці, виробництво продукції сільського господарства Харківської області на обласному та районному рівні.
URI: http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/8762
Располагается в коллекциях:Наукові роботи студентів та аспірантів. Геолого-географічний факультет

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Likhvan.pdf263,45 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Просмотр статистики

Все ресурсы в архиве защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! Яндекс цитирования DSpace Software Copyright   ©   2002-2008   MIT   and   Hewlett-Packard - Обратная связь