Архив электронных ресурсов
[Зарегистрироваться]
 

eKhNUIR >
Екологічний факультет >
Наукові роботи. Екологічний факультет >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/3843

Название: Проблеми екологічної безпеки продуктів харчування рослинного походження
Авторы: Некос, А.Н.
Ключевые слова: трофогеографія
екологічна безпека рослинних продуктів харчування
хімічні елементи
важкі метали
якість рослинної продукції
методико-екологічні дослідження
Дата публикации: 2009
Издатель: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна
Библиографическое описание: Некос А.Н. Проблеми екологічної безпеки продуктів харчування рослинного походження / А.Н. Некос // Людина і довкілля. Проблеми неоекології : журнал наукових праць / ХНУ імені В.Н.Каразіна. – 2009. – Вип. 1 (12). – С. 56–61.
Описание: Некос А.Н., канд. географ. наук, професор
URI: http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/3843
Располагается в коллекциях:Наукові роботи. Екологічний факультет

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nekos_AN.pdf1,31 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Просмотр статистики

Все ресурсы в архиве защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! Яндекс цитирования DSpace Software Copyright   ©   2002-2008   MIT   and   Hewlett-Packard - Обратная связь