Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харкiвський нацiональний унiверситет iм. В.Н. Каразiна

Анотація

Вперше етапи досліджень якості рослинної продукції класифікуються відносно долучення географічної науки, яку зараз представляє трофогеографія, до вирішення проблеми, що досліджується. Виділено два етапи досліджень: догеографічний та географічний. Визначено результати досліджень на кожному етапі. The first stages of research regarding the classified appendix of geographical science, which now represents trofoheohrafiya to resolve the problem investigated. Distinguished two stages of research: doheohrafichnyy and geographical. Definition of research results at each stage. Впервые этапы исследований качества растительной продукции классифицируются относительно добавления географической науки, которую сейчас представляет трофогеография, к решению проблемы, исследуется. Выделены два этапа исследований: догеографичний и географический. Определены результаты исследований на каждом этапе.

Опис

Ключові слова

географічний етап, догеографічний етап, якість продуктів харчування рослинного походження, розумна діяльність людини

Бібліографічний опис

Некос A.H. Розвиток наукових уявлень про вплив природних та антропогенних чинників на якість рослинної продукції / A.H. Некос // Вiсник Харкiвського нацiонального унiверситету iм. В.Н. Каразiна. Сер.: Екологія. – 2010. – № 893, вип. 5. – С. 15 – 18