Готуємось до атестаційного іспиту. Лексико-граматичний переклад : методичні рекомендації для студентів IV курсу (спеціалізація «Германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська»)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна

Анотація

Методичний посібник містить рекомендації з підготовки до атестаційного іспиту для студентів IV курсу факультету іноземних мов пропонує до опрацювання активний матеріал з граматики й лексики англійської мови. Посібник доцільно використовувати студентами як під час аудиторної, так і дистанційної форми навчання, а також у самостійній роботі.

Опис

Ключові слова

Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics, методичний посібник, атестаційний іспит, лексико-граматичний переклад, германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська, тренувальні вправи, активний матеріал з граматики англійської мови, активний матеріал з англійської лексики

Бібліографічний опис

Готуємось до атестаційного іспиту. Лексико-граматичний переклад : методичні рекомендації для студентів IV курсу (спеціалізація «Германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська») / уклад. І. І. Морозова, О. В. Шпак. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2022. – 44 с.