Портфоліо кафедри статистики, обліку та аудиту (Майбутній розвиток ідеї відкриття закладу харчування в корпусі економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків : Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

Анотація

Заклад харчування при вищому навчальному закладі є важливою та невід’ємною частиною життя студентів. Від правильної організації роботи закладу харчування залежить не тільки здоров’я студентів, але і їх результативність навчання. В даній роботі проаналізовано основні критерії, що враховуються при створенні закладу харчування, а саме: місткість залу закладу харчування, основні цехи для приготування страв, режим роботи закладу харчування та привели прогнозовану кількість споживачів на добу та кількість страв для буфету та приготування у залі.

Опис

Ключові слова

заклад харчування в корпусі економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна, економічний факультет ХНУ імені В.Н. Каразіна, Каразінська школа бізнесу, соціальний проект по реконструкції будівель по всій країні., Огієнко Іван, дизайнер, реконструкція корпусу економічного факультету ХНУ імені В.Н. Каразіна, культура харчування студентів, заклад харчування, місткість залу, Кількість студентів та професорсько-викладацького складу економічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна станом на 2022 рік, середній відсоток завантаження залу, обертання місця за годину, завантаження закладу харчування

Бібліографічний опис