eKhNUIR >
Економічний факультет >
Навчальні видання. Економічний факультет >
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/17679
|
Название: | Управління якістю : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» |
Авторы: | Крикун, Ольга Олександрівна |
Ключевые слова: | Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES методичні рекомендації виконання практичних робіт управління якістю менеджмент класифікація показників стандартизація сертифікація контроль аудит оцінювання діяльності підприємства |
Issue Date: | 2022 |
Издатель: | Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна |
Библиографическое описание: | Управління якістю : методичні рекомендації до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» / уклад. О. О. Крикун. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2022. – 48 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Зміст навчально-методичного посібника має визначену структуру практичних завдань за темами і логічну послідовність освоєння дисципліни «Управління якістю» та засвоєння матеріалу методичного характеру. У практикумі викладено базові положення управління якістю, принципи побудови та функціонування системи управління якістю на виробництві. Простежується еволюція впровадження та забезпечення якості, встановлено порядок управління якістю продукції, проведено класифікацію показників якості продукції, визначено роль стандартизації та сертифікації продукції (послуг), запропоновано методи управління витратами на забезпечення якості, проведення контролю, аудиту та оцінювання діяльності підприємства. Посібник буде корисним здобувачам, викладачам, керівникам підприємств та менеджерам з управління якістю. |
Описание: | Навчальне видання |
URI: | http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/17679 |
Appears in Collections: | Навчальні видання. Економічний факультет
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|