Методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання з дисципліни «Антикризовий менеджмент» для здобувачів вищої освіти галузі знань 73 Менеджмент спеціальності 073 «Менеджмент»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харьков : КП "Міська друкарня"

Анотація

Методичні рекомендації складено для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівня вищої освіти. В методичних рекомендаціях подано методичні та довідкові матеріали, необхідні для підготовки індивідуального завдання з дисципліни «Антикризовий менеджмент». Здобувачі вищої освіти можуть завчасно ознайомитись з основними вимогами щодо його виконання, порядку захисту та оцінювання. Методичні рекомендації розраховані для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня, викладачів.

Опис

Ключові слова

менеджмент, антикризовий менеджмент, активи, структура майна, джерела формування майна, ліквідність, платоспроможність, прибутковість, рентабельність

Бібліографічний опис

Методичні рекомендації до виконання індивідуального завдання з дисципліни «Антикризовий менеджмент» для здобувачів вищої освіти галузі знань 73 Менеджмент спеціальності 073 «Менеджмент» / Уклад. Г. О. Сукрушева – Харьков: КП "Міська друкарня", 2022. – 27 с.