DSpace
[Register]
 

eKhNUIR >
Факультет міжнародних економічних відносин та туристичного бізнесу >
Навчальні видання. Факультет МЕВтаТБ >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/16942

Название: Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для студентів спеціальності 242 «Туризм»)
Авторы: Гапоненко, Г.І.
Ключевые слова: інновації
управління інноваціями
готельно-ресторанний бізнес
державне регулювання інноваційної діяльності
інноваційні форми обслуговування
інноваційні формати закладів
інформаційні інноваційні технології
впровадження інноваційних технологій
Issue Date: 2021
Издатель: Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна
Библиографическое описание: Управління інноваціями в готельно-ресторанному бізнесі : методичні рекомендації до вивчення дисципліни (для студентів спеціальності 242 «Туризм») / укл. Г.І. Гапоненко. – Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2021. – 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, організаційно-методичні рекомендації до самостійної роботи студентів та проведення контролю знань, методичні рекомендації до написання контрольних робіт, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю. Методичні рекомендації розроблені для студентів спеціальності 242 «Туризм».
URI: http://dspace.univer.kharkov.ua/handle/123456789/16942
Appears in Collections:Навчальні видання. Факультет МЕВтаТБ

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Методичка Упр.інноваціями Гапоненко.pdf751,24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Яндекс цитирования DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback