Менеджмент: методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент» для здобувачів спеціальностей 073 «Менеджмент» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021-06-19

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методичні вказівки являють собою комплекс рекомендацій навчально- методичного характеру з організації і виконання курсової роботи для здобувачів спеціальностей 073 «Менеджмент» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Основне завдання – допомогти здобувачам закріпити й узагальнити знання, одержані з дисципліни «Менеджмент» за час навчання, та набути практичних навичок застосування теоретичних знань до комплексного вирішення конкретного фахового завдання. Для здобувачів денної форми навчання.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Менеджмент: методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Менеджмент» для здобувачів спеціальностей 073 «Менеджмент» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти / уклад. Рекун Г.П. – Харків : Харківский національний університет імені В.Н. Каразіна, 2021. – 24 с.