Ненаучное наследие

Ескіз

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харьков : Майдан

Анотація

"…Пропоновані читачеві матеріали є не тільки цікавим чтивом, а й історичним джерелом, що містить інформацію не тільки про мене, а й про моїх однокурсників, про історичний факультет Харківського університету, про сам цей університет, про місто Харків і про країну, в якій я жив, в останні десятиліття ХХ і на початку ХХI ст.. Те, що зведено в цій збірці матеріалів, частинами було записано мною в різні роки відразу і невдовзі після подій, що описуються "по свіжій пам'яті", а не через роки, коли багато дрібниць вже призабуті і відтворюються з відомим спотворенням".

Опис

Писати щоденник я почав після будзагону у с. Мартової Чугуївського (нині Печенізького) району Харківської області. Ті, хто в будзагін не їздив, були відправлені до колгоспу; занять у вересні 1970 р. було.

Ключові слова

Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History, Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education, історичний факультет Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, Харків, аутентичне джерело, студенти історичного факультету, спогади про однокурсників

Бібліографічний опис

Сергеев, Иван Павлович. Ненаучное наследие / И.П. Сергеев. – Харьков : Майдан, 2020. – 166 c.