Методичні рекомендації до оформлення та захисту кваліфікаційних (дипломних) робіт на фізичному факультеті

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна

Анотація

Посібник містить загальні відомості про виконання та захист кваліфікаційних (дипломних) робіт бакалаврів та магістрів; вимоги до оформлення текстів та презентацій; правила перевірки на плагіат. Наведена нормативна база вимог, яким мають відповідати кваліфікаційні роботи. Для студентів спеціальності 104 «Фізика та астрономія». Відповідає факультативному курсу «Підготовка дипломної роботи».

Опис

Ключові слова

Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Physics, Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education, фізичний факультет, оформлення та захист кваліфікаційних (дипломних) робіт на фізичному факультеті, Загальні відомості про підготовку та захист кваліфікаційної роботи, Структура кваліфікаційної роботи, Правила оформлення тексту роботи, Посилання та цитування, Вимоги академічної доброчесності, Підготовка презентації та доповіді до захисту кваліфікаційної роботи, Захист кваліфікаційної (дипломної) роботи

Бібліографічний опис

Методичні рекомендації до оформлення та захисту кваліфікаційних (дипломних) робіт на фізичному факультеті / уклад. О. Савченко, М. Макаровський. – Харків : ХНУ імені В.Н. Каразіна, 2020. – 20 с.