Інформаційні системи та технології в логістиці

Анотація

Метою вивчення дисципліни є вивчення структури та етапи побудови інформаційних систем для використання їх під час управління поставками, рухом інформаційних потоків та можливості їх використання. Вивчення побудови і функціонування інформаційних технологій і систем в логістиці при роботі із зовнішньою та внутрішньою інформацією, що і є ключовою в логістиці. Системно вивчити методи застосування інформаційних систем в логістиці.

Опис

Видання містить програму навчальної дисципліни, методичні матеріали до практичних занять, організаційно‐методичні рекомендації до самостійної роботи студентів, теоретичні питання для підготовки до підсумкового контролю тощо.

Ключові слова

міжнародна логістика, інформаційні системи, інформаційні технології, логістична операція, інформаційні потоки, корпоративні інформаційні системи, електронна комерція, логістична інформація, інтелектуальний аналіз даних в логістиці, логістичний простір, електронна логістика, інформаційна безпека в логістичних системах, захист логістичної інформації, модель надання хмарних послуг, кейс, NFC мітка

Бібліографічний опис

Інформаційні системи та технології в логістиці : методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи для студентів спеціальності «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародна логістика і митна справа» / уклад. : Л. І. Григорова‐Беренда, А. С. Зайцева, Н. А. Казакова. – Харків : Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, 2020. – 44 с.