"Вікно в Америку" – простір можливостей : проєкт співпраці Центральної наукової бібліотеки ХНУ імені В. Н. Каразіна і Посольства США в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У публікації йдеться про проєкт «Вікно в Америку», який успішно діє вже понад 15 років у різних регіонах України. Показано, як цей проєкт втілює у життя модель сучасної американської бібліотеки в українських реаліях, сприяє залученню молоді до активної участі у бібліотечних заходах, допомогає реалізації її ідей та задумів.

Опис

Харківський центр «Вікно в Америку» є структурним підрозділом ЦНБ ХНУ імені В. Н. Каразіна, але він відкритий для всіх бажаючих, незалежно від віку та місця навчання або роботи.

Ключові слова

міжнародна співпраця бібліотек, проект «Вікно в Америку», Центральна наукова бібліотека Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Посольство США в Україні

Бібліографічний опис

Лискова, Катерина Андріївна. "Вікно в Америку" – простір можливостей: проєкт співпраці Центральної наукової бібліотеки ХНУ імені В. Н. Каразіна і Посольства США в Україні / К.А. Лискова // Бібліотечний вісник. - 2020. - № 3. - C. 48-49.