Методи активного і пасивного захисту малорозмірних наземних об’єктів від матричних радіометричних пасивно-активних систем виявлення міліметрового діапазону

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна

Анотація

У дисертації вирішена актуальна наукова задача зниження радіометричної помітності малорозмірних наземних рухомих об’єктів від пасивно-активних радіометричних систем виявлення міліметрового діапазону. Під радіометричною помітністю розуміється можливість виявлення (чи не виявлення) наземного (рухомого) об’єкту з потрібною ймовірністю на означеній дальності. Мета та задачі досліджень. Метою дисертаційної роботи є зниження ймовірності та дальності виявлення малорозмірних наземних об’єктів на основі застосування активних і пасивних методів і засобів захисту.

Опис

Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 105 – прикладна фізика та наноматеріали (природничі науки).

Ключові слова

прикладна фізика та наноматеріали (природничі науки), методи активного і пасивного захисту малорозмірних наземних об’єктів, матричні радіометричні пасивно-активні системи виявлення міліметрового діапазону, доктор філософії за спеціальністю 105, виявлення (чи не виявлення) наземного (рухомого) об’єкту, Аналіз стану питання захисту наземних об’єктів від радіометричних пасивно-активних систем виявлення, Модель захисту малорозмірних наземних об’єктів від радіометричних пасивно-активних систем виявлення, Розробка методики оцінки імовірності та дальності виявлення малорозмірних наземних об’єктів матричними радіометричними 5 пасивно-активними системами

Бібліографічний опис

Осіновий Г.Г. Методи активного і пасивного захисту малорозмірних наземних об’єктів від матричних радіометричних пасивно-активних систем виявлення міліметрового діапазону. – Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису. Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 105 – прикладна фізика та наноматеріали (природничі науки). – Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна Міністерства освіти і науки України, Харків, 2019.

Зібрання