«Суб’єктивне благополуччя» та «екзистенційна наповненість»: схожість та відмінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019-10-11

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків: ХНУ імені В.Н. Каразіна

Анотація

У психологічній літературі існують схожі за змістом терміни, які у деяких аспектах можуть навіть використовуватись як синоніми. Проте, це різні поняття, тож важливо чітко розрізняти, в чому є єдність та відмінності. До таких понять відносяться “суб’єктивне благополуччя” та “екзистенційна наповненість”. Останнім часом це питання вивчають Н.Каргіна, Н.В.Грішіна, Е.А.Евстіфеєва, І.А.Басов та ін. Але все ще аспекти, які залишаються невивченими. Ми спробуємо розкрити деякі з них.

Опис

Ключові слова

Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects, норвезько-українська конференція, суб’єктивне благополуччя, екзистенційна наповненість

Бібліографічний опис

Левенець Н.В. «Суб’єктивне благополуччя» та «екзистенційна наповненість»: схожість та відмінності [Електронний ресурс] / Н.В. Левенець // Матеріали Норвезько-Української конференції, присвяченої діяльності Ф. Нансена в Україні у 1921–1922 роках, (Харків, 10–11 жовт. 2019 р.) / Харків. нац. ун-т ім. В.Н. Каразіна; Посольство Норвегії в Україні. – Х.: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2019.