Роль Всесвітньої туристичної організації у розвитку круїзного туризму у XXI столітті

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019-10-11

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків: ХНУ імені В. Н. Каразіна

Анотація

На сьогоднішній день круїзний туризм є одним з секторів світової туристичної індустрії, що розвиваються швидкими темпами. Круїзний туризм відноситься до числа комплексних спеціальних видів туризму, так як має високий рівень капіталомісткості і трудомісткості в формуванні туристичного продукту. Він поєднує в собі кілька видів туризму: рекреаційний, діловий, спортивний, лікувально-оздоровчий та екскурсійно-пізнавальний [1, с. 296]. Відмінною рисою круїзного туризму є комфорт та комплексне обслуговування туристів. На сьогоднішній день таке обслуговування може зрівнятися тільки з найдорожчими курортами.

Опис

Ключові слова

Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES, норвезько-українська конференція, Всесвітня туристична організація, круїзний туризм

Бібліографічний опис

Калініченко К.В. Роль Всесвітньої туристичної організації у розвитку круїзного туризму у XXI столітті [Електронний ресурс] / К.В. Калініченко, Д.І. Кривулькіна // Матеріали Норвезько-Української конференції, присвяченої діяльності Ф. Нансена в Україні у 1921–1922 роках, (Харків, 10–11 жовт. 2019 р.) / Харків. нац. ун-т ім. В.Н. Каразіна; Посольство Норвегії в Україні. – Х.: ХНУ ім. В.Н. Каразіна, 2019.