Transormations in contemporary society: social aspects

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Opole: The Academy of Management and Administration in Opole

Анотація

У монографії надається аналіз адаптаційних підходів щодо підготовки дітей до змін у сучасному суспільстві. Описуються особливості соціальних комунікацій, що аналізують умови трансформації у суспільстві. Приділяється особлива увага проблемам формування національної свідомості. В монографії представлені дослідження проблем формування творчої особистості в умовах соціальних трансформацій. Зокрема, питання щодо врахування сучасних проблем молоді і її місцезнаходження в суспільстві, що створює фон цілеспрямованого розвитку інтеграції поколінь, який забезпечує ефективну соціалізацію і формування. Проаналізовано ситуацію розвитку особистості дитини в нестаціонарному і нестійкому середовищі. Визначено соціальні аспекти формування творчої особистості студента в процесі музичної та навчальної діяльності, особливості діяльності психологічної служби.

Опис

Монографія є колективною науковою роботою польських, словацьких та українських вчених у галузі педагогіки, освіти та здорового способу життя в сучасному трансформованому суспільстві.

Ключові слова

Природничі науки, Вплив факторів на здоров'я

Бібліографічний опис

Transformations in Contemporary Society: Social Aspects. Monograph / A. Nekos, B. Shulika, A. Porvan, О. Vysotska, L. Zubkova – Opole: The Academy of Management and Administration in Opole, 2017 – 380 p. (p. 361-365)