Читаємо тексти за фахом : навчально-методичний посібник для студентів біологічного та медичного факультетів

Ескіз

Дата

2019

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна

Анотація

Навчально-методичне видання з французької мови призначається для студентів старших курсів медичного та біологічного факультетів, які продовжують вивчати французьку мову в університеті. Посібник включає тексти та довідковий матеріал про розвиток медицини як науки, допомагає ознайомитися з історією дослідження способів лікування хвороб людини з давніх часів і спрямований на закріплення термінологічної лексики та поглиблення знань з французької мови. Матеріали посібника можуть бути використані як для практичної роботи на аудиторних заняттях, так і для самостійної роботи.

Опис

Ключові слова

Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education, Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Languages and linguistics, навчально-методичний посібник, французька мова, лікування хвороб людини, розвиток медицини як науки, Research Subject Categories::MEDICINE

Бібліографічний опис

Бражникова Т. Ю. Читаємо тексти за фахом : навчально-методичний посібник для студентів біологічного та медичного факультетів / Т. Ю. Бражникова, О. В. Гончаренко, І. С. Руднєва – Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019. – 88 с.