Позиційний синтез для робастних лінійних систем

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено задачу синтезу для одного класу лінійних робастних систем з неперервними обмеженими невідомими збуреннями, тобто задачу побудови керування у вигляді функції від фазових координат, що задовольняє наперед заданим обмеженням. Розглядаються випадки як одновимірного, так і багатовимірного керування. Знайдено межі невідомих збурень, при яких керування, яке розв’язує задачу синтезу для лінійної системи без збурень, розв’язує також задачу синтезу і для збуреної системи. Отримані оцінки зверху і знизу на час руху з довільної початкової точки у початок координат. Як приклад застосування одержаних результатів розглянуто задачі керування деякими механічними системами з невизначеними параметрами.

Опис

Ключові слова

Математика, Диференціальні рівняння, Математична теорія керування, Метод функції керованості, Задача позиційного синтезу, Робастні системи

Бібліографічний опис

Ревіна Т. В. Позиційний синтез для робастних лінійних систем [Текст] : автореф. дис. ... канд. фіз.-мат. наук : 01.01.02 / Ревіна Тетяна Володимирівна. - Х., 2017. - 20 с.