Підсумки роботи регіональної науково-практичної конференції «Наукові дослідження на територіях і об’єктах природно-заповідного фонду Харківщини»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харьковский национальный университет имени В.Н. Каразина

Анотація

Наразі значна увага приділяється охороні природи. Продовжується розбудова природно-заповідного фонду (ПЗФ) України, створюються мережі територій, особливо цінних не тільки для України, але й для Європи, на підставі використання новітніх гео-інформаційних технологій розробляються режими оптимального використання для територій і об’єктів різного функціонального призначення тощо. До цієї роботи долучаються як науковці, фахівці, держслужбовці, так й представники громадськості. На семінарах, круглих столах, конференціях всі зацікавлені мають можливість обмінятися досвідом, провести аналіз отриманих результатів, обговорити подальші плани і напрямки роботи. 1–2 лютого 2017 р. на базі біологічного факультету Харківського національного університету (ХНУ) імені В.Н.Каразіна було проведено регіональну науково-практичну конференцію «Наукові дослідження на територіях і об’єктах природно-заповідного фонду Харківщини».

Опис

Ключові слова

природно-заповідний фонд, Харківська область, конференції

Бібліографічний опис

Безроднова О. В. Підсумки роботи регіональної науково-практичної конференції «Наукові дослідження на територіях і об’єктах природно-заповідного фонду Харківщини» //Вісник Харківського національного університету імені ВН Каразіна. Серія «Біологія». – 2017. – Т. 28. – С. 233-236.