Історія Стародавньої Греції та Стародавнього Риму: навчально-методичний посібник з підготовки студентів до поточного контролю знань

Ескіз недоступний

Дата

2017

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Посібник містить практичні поради з підготовки до контрольних робіт з історії Стародавньої Греції та Стародавнього Риму, які, відповідно до навчальної програми з цієї дисципліни, студентам належить написати протягом семестру. У виданні наведено повний перелік питань, за якими проводиться поточний контроль знань, і методичні рекомендації щодо того, яким чином кожне з них доцільно висвітлювати. Разом з цим, у посібнику читач знайде бібліографію творів античних авторів, якісних навчальних видань і досліджень сучасних фахівців, які містять інформацію про той чи інший період античної історії, а також відомості про основні інформаційні ресурси з історії Стародавньої Греції та Стародавнього Риму. Для викладачів і студентів І курсу історичного факультету.

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Мартем’янов О. П., Токарев А. М. Історія Стародавньої Греції та Стародавнього Риму: навчально-методичний посібник з підготовки студентів до поточного контролю знань / О. П. Мартем’янов, А. М. Токарев. — Х.: ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2017. — 72 с.