Історія України. Методичні рекомендації до семінарських та практичних занять і самостійної роботи студентів. Історія України: матеріали до семінарських занять

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Матеріали до семінарських занять «Історія України» є складовою частиною методичного забезпечення навчального процесу з дисципліни «Історія України». Надані документи висвітлюють історичний шлях, пройдений українським народом, надають змогу самостійно осмислити неоднозначність та різноманіття подій історичного процесу. Навчальне видання має сприяти набуттю студентами необхідних навичок теоретичного та практичного застосування знань з матеріалу відповідних тем курсу, більш глибокому вивченню історичних подій, оволодінню основами науково-історичного підходу до історії. Матеріали скомпоновано у хронологічному порядку за кожним історичним періодом. Вони відповідають навчальній програмі дисципліни «Історія України», що вивчається у вищих навчальних закладах нашої держави. Матеріали до семінарських занять покликані заохочувати студентів до самостійного ознайомлення та опрацювання історичних документів і має за мету сприяти найбільш продуктивному засвоєнню матеріалів.

Опис

http://www-philosophy.univer.kharkov.ua/ua/kafedra/metod_ua/horoshev_seminars.html

Ключові слова

історія України, семінарські заняття, практичні заняття, матеріали, методичні рекомендації

Бібліографічний опис

Історія України. Методичні рекомендації до семінарських та практичних занять і самостійної роботи студентів. Історія України: матеріали до семінарських занять / Уклад. О.М. Хорошев. – Х. : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2013. – 180 с.