Вісник Харківського університету. № 70. Психологія. Випуск 4 : Проблеми психології пам’яті та навчання

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1971

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харків : Видавництво Харківського державного університету імені О.М. Горького

Анотація

У збірнику наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень проблем психології пам'яті, проведених співробітниками кафедри психології Харківського університету, в 1969—1970 рр. Матеріали збірника являють собою дальший розвиток фундаментальних для психології пам'яті ідей, шляхів і методів дослідження запам'ятовування і є продовженням надрукованих в попередніх збірниках робіт. В окремих статтях питання короткочасної, оперативної і довгочасної пам'яті розглядаються в різних аспектах: генетичному, загальнопсихологічному, теоретико-інформаційному, кібернетичному. Деякі статті присвячені історії психологічної науки на Україні, деяким питанням проблеми «пам'ять і навчання». Збірник розрахований на спеціалістів в області загальної, педагогічної та інженерної психології, викладачів середніх шкіл та вузів, методистів, студентів.

Опис

Редакційна колегія: П. Б. Невельський (відповідальний редактор), Г. В. Репкіна, Б. И. Снопик.

Ключові слова

Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science, Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education, Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Psychology, Харьковский университет, Харківський державний університет імені О.М. Горького, психологія пам’яті, психологія навчання, кафедра психології Харківського університету, історія психологічної науки на Україні

Бібліографічний опис

Вісник Харківського університету. № 70. Психологія. Випуск 4 : Проблеми психології пам’яті та навчання. – Харків : Видавництво Харківського державного університету імені О.М. Горького, 1971. – 72 с.